Pošto je zima iza ugla, ponovo je vreme za sezonsko ispitivanje garderobe: Koju zimsku poslovnu odeću možemo da nosimo koja je istovremeno i moderna i prikladna za kancelariju? Sa klimatskim promenama, povećanom vlažnosti vazduha i nasumičnim padavinama, sezona zahteva malo igre sa garderobom. Ali kakvo je vreme za igru, kada ima mnogo slojeva, gornje odeće i preteranih dužina!

Naša definicija moderne poslovne odeće sastoji se od fleksibilnih, raznovrsnih komada za žene u pokretu koje mogu s lakoćom da sa sastanka prenesu i na večeru posle posla.

Imajući na umu piste za ovu sezonu, donosimo 7 najboljih ideja za zimske poslovne outfite koji neće žrtvovati vaš lični stil, kakav god bio

Košulja + džemper

 Možda će vas zanimati: 8 HALJINA ZA POSAO SA KOJIMA JE NEMOGUĆE POGREŠITI: Izdvojili smo modele koji pristaju svačijem stilu

Rolka + mantil

 Dugačke čizme + kratak kaput

 Crni outfit + braon mantil

 Statement jakna + crne pantalone

 Odelo

 Bele pantalone 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

 Bonus video

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

 Izvor: Wanted A.N.