ZARA Haljine za posao za jesen/ zimu 2023

Prelepe, podjednako elegantne i nosive haljine za posao pripadaju svakoj garderobi, bez obzira na to da li je vaš posao obavljate iz kancelarije, od kuće ili često održavate sastanke sa kolegama i klijentima.

Između sastanaka, prezentacija projekta i intervjua sa vašim šefom ili članovima tima, elegantna smart haljina će se uvek uzdići na lestvici vaše kancelarijske odeće - još bolje ako odražava vaš lični osećaj za stil. Bez obzira na godišnje doba, elegantan i minimalistički midi model uvek ostavlja snažan utisak, naročito ove jeseni.

haljine za posao
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U hladnijim mesecima, kožni dizajn mogao bi da vas iznenadi svojim profesionalnim utiskom. Slično tome, klasični wrap modeli haljina se lepo slažu sa svime, od sandala i ravnih cipela do čizama i visokih potpetica, bilo da volite trendi modele s platformom ili Mary Jane.

Još jedan vrhunski dodatak za sva godišnja doba je jednostavna košulja-haljina jer uvek izgleda elegantno i profesionalno. Baršun, mešavine vune, svila, pa čak i teksas su zapanjujuće šik u hladnijim mesecima.

Pročitajte još: JEDINA JAKNA KOJA NEMA KONKURENCIJU OVE JESENI: Sve druge je sklonila sa fashion radara i gotovo je stalno rasprodata