Kada kažemo dobar stil, verujemo da prvo što vam padne na pamet su skupi komadi velikih brendova koji "ne mogu da ne izgledaju dobro". Međutim, činjenica je da su vam za sjajne odevne kombinacije potrebni samo dobri bazični komadi

A dalje znate - kada vam je osnova dobra, imate prostora za nadogradnju outfita, a samim tim, nije potrebno mnogo da vaše izdanje "vrišti" high fashion čak i kada nije. 

Otkrivamo vam 5 ključnih komada koje treba dodati u garderober da bi vaše kombinacije izgledale skupo, stylish i bezvremeno, te ih obavezno "čekirajte" sledeći put kada odete u "shopping".

1. Teksas suknja

Teksas suknje nastavljaju da vladaju kao kul i chic predmet koji se može nositi sa svime, od jednostavne majice do modernijih rebrastih topova, piše Elle.rs.

2. Elegantna košulja

Klasična košulja je nezaobilazna osnova, posebno u opuštenijem kroju. Razmislite o uključivanju modela na prugice za osećaj elegancije.

3. Kvalitetan top

Ne možete poreći moć topa izrađenog od kvalitetnog materijala. Posebno su moderne verzije bez rukava uz vrat.

4. Ukrojeni prsluk

Prsluk je donedavno bio najčešće u sastavu kompletno business stajlinga, ali sada je počeo funkcioniše odlično u kombinaciji sa farmerkama, pantalonama ili suknjom. Veoma je nosiv i deo je naprednijih trendova.

5. Blejzer sa naglašenim strukom

Bilo da je sam sako ukrojen u struku ili vi dodajete kaiš na njega, ovakav blejzer će svakom izgledu dati sofisticiran pečat.

Bonus video:

crni outfit Instagram/rosiehw