Povratak u kancelarije nakon godišnjeg odmora zahteva i povratak u određen svakodnevni dress code. Vreme je da se oprostimo od kratkih haljina i suknji, majica i haljina na bretele ili modela bez leđa i zamenimo ih prikladnim poslovnim komadima. Upravo tu nastupaju prsluci na scenu, omogućujući slaganje sjajne kombinacije u tren oka, bez obzira što je rano ujutro.

Prsluci - kao tradicionalni deo trodelnog kompleta odela, poslednjih sezona žene su počele da nose bez košulje. Ovakav stil prsluka dobio je funkciju sofisticiranog topića i brzo postao jedan od omiljenih krojeva za tople dane.

 Ženski kratki prsluci često se kombinuju s kratkim bermudama ili ravno krojenim hlačama u skladu s odabranim setom, ali takođe se mogu nositi i u opuštenijim kombinacijama s ležernim farmerkama ili suknjama.

Pored klasičnih prsluka s jednim redom dugmadi, posebno su privlačni ženstveni modeli s otvorenim leđima u stilu 2000-ih, kao i oni s dubljim, četvrtastim izrezom ("milkmaid").

Nema sumnje, prsluci su ovog leta jedan od najpoželjnijih modnih komada koji će činiti osnovu brojnih sjajnih modnih kombinacija nosivih od jutra do večeri.

U nastavku pogledajte modele iz popularnih radnji koje smo izdvojili za kupovinu:

ZARA Letnji prsluci su i ove sezone neizbežan komad u ormanu svake trendseterke