Trendovi u haljinamaretko dolaze u iznenađujućem, svežem obliku, već su uglavnom manje-više suptilne ili rizične promene poput ultra mini haljina ili potpuno providnih modela maksi dužine. Međutim, s vremena na vreme se na modnoj sceni pojavi neki posebniji trend koji uvek privuče veliku pažnju.

Na reviji proleće/leto 2023. brend Tory Burch je na modnoj pisti predstavio inovativne lookove koji su se sastojali ne od jedne, već dve haljine, nošene jedna preko druge!

Zanimljiv spoj dužina, krojeva i materijala u Tory Burch lookovima dobili smo u obliku strukturiranih mini haljina bez rukava stilizovanih preko dužih slip i providnih haljina, što je ukupnom izgledu dalo posebnu dimenziju. Među predstavljenim izgledima bile su i odgovarajuće haljine jednake dužine, različitih tekstura.

Runaway kolekcija je sada dostupna za prodaju, a modni influenseri na Instagramu su pokazali i sopstvene verzije ovog mikro trenda, koji se može interpretirati na mnogo stylish načina.

Pored poigravanja sa krojeva, za razigran izgled mogu se koristiti i različiti dezeni i kontrastne boje, dok se umereniji izgled lako postiže sa dve haljine sličnog kroja.

Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Tory Burch revija

Izvor: Miss7.hr

Bonus video

Haljina menja boju Tiktok/izzipoopi