Nema sumnje da su se poslednjih meseci maksi modeli suknji vratili na velika vrata. Najpre su bile popularne maksi teksas suknje, a sada, sa dolaskom toplijih dana, sve više tredseterki bira neodoljive boho modele kakvi su se nosili devedesetih. 

Boho chic zapravo nikad i nije potpuno nestao sa modnog radara it devojaka, ali sada je dobio nove obrise koji su preplavili kako Instagram, tako i ulice.

Lepršave lagane suknje fashion devojke su prigrlile i kombinuju ih sa gotovo svim što imaju u ormaru, počev od jednostavnih topova, majica i košulja, pa sve do dukseva i sakoa, sve u zavisnosti od prilike. 

Maksi suknje fantastično izgledaju i sa patikama, pogotovo retro modelima, i sa sandalama, papučama, baletankama i vrtoglavim potpeticama. 

Takođe, iako su jednobojne boho maxi suknje ono što većina it devojaka bira, sada se čini da se polako probijaju i živopisni dezeni.

Posebno su lepe one s ručno protkanim detaljima koje neodoljivo podsećaju na hipijevski pokret 60-ih i 70-ih, a dolazi i do koketiranja materijalima, te su traženi i svileni i satenski modeli podjednako kao pamučni. 

U nastavku pogledajte kakve maksi suknje možete naći u popularnim highstreet radnjama, ali i kako da ovog leta nosite ovaj retro model koji vraća ženstvenost na velika vrata.

ZARA Pogledajte najlepše boho maxi suknje koje se mogu kupiti u Srbiji.

Kako nositi maxi suknje? 

Bonus video:

Suknja TikTok/ageorama