Kada želite da izgledate sa stilom i narodski rečeno "skupo", izbor boja i te kako igra ulogu, čak mnogo više od samih modela. Uostalom, sigurni smo da ste i sami primetili da, primera radi, sako u određenoj boji izgleda luksuzno, dok je priča dijametralno suprotna kada je isti model u nekom drugom tonu.

Pa kako onda znati koju nijansu odabrati? U tome mogu pomoći i Pantone predviđanja koja neretko oblikuju kako modu na pistama, tako i street style, a ove godine nijansa Very Peri proglašena je za najpopularniju za proleće/leto 2023, piše journal.hr.

Ova upečatljiva ljubičasta nesumnjivo je prva na listi kada želite da outfit izgleda skupo, a u nastavku pogledajte još 6 koji će sa ovom nijansom ljubičaste provereno izgledati luksuzno.

Oker

Žuta odeća i dodaci uvek se vraćaju u toplijim mjesecima, ali teško je pronaći pravu nijansu. Često može izgledati pomalo neozbiljno, a ponekad i previše kičasto. Oker je, međutim, savršena šik ravnoteža.

Žalfija zelena

Što se tiče klasičnih prolećnih trendi boja, suptilnija zelena je pravi pogodak, pogotovo nijansa žalfije koja se fantastično kombinuje sa drugim bojama, neverovatno je svestrana i lako se kombinuje.

Ecru bež nijansa

Šta bi bili topliji meseci bez zdrave doze bele i krem boje u vašem ormaru? Nosite je od glave do pete kako biste izgledali kao oličenje skupocenog minimalizma.

Boja mandarine

Svetlo-narandžasti tonovi su svuda oko nas, ali ne brinite – ovo nije prolazan trend. Držite se efektnih nijansi mandarine i sigurno ćete komade u ovoj nijansi kupovati svake godine.

Kobalt plava

Iako su nijanse plave must tokom cele godine, najsvežije izgledaju u proleće. Umesto pastelnih nijansi, potražite klasične kobalt plave tonove kako biste podigli svoj outfit na novi nivo.

Lila

Ova specifična nijansa ljubičaste prevladavala je u previše kolekcija da bi to bila slučajnost. Ne samo da je u trendu, već je i jedna od onih retkih boja za koju se svi slažu da pristaje svim tonovima kože i bojama kose.

Bonus video:

3 načina da nosite belu košulju ovog leta TikTok