Kada je reč o prolećnim autfitima, do sada se uvek izdvajalo nekoliko boja kao glavni trend sezone. Crna i bela su nezaobilazne, kao i neutralni tonovi, međutim, ukoliko zaista želite da tokom hladnog perioda izgledate elegantnije i "skupo", nije na odmet da malo raširite paletu boja.

Trendseteri su saglasni da se ovog proleća 2023. izdvaja 6 boja koje će, bez izuzetka, učiniti vaše odevne kombinacije luksuznijim, a u kojima ćete uvek izgledati dobro i moći da ih kombinujete.

1. Braon

Čokoladne nijanse vas nikada neće izneveriti kada želite da izgledate skupo i otmeno, pogotovo kada ste obučeni od glave do pete u komade u ovoj boji.

2. Krem

Univerzalna, a opet tako klasična i elegantna, bež je sve samo ne dosadan izbor boje. Prigrlite svetle stajlinge i zaokružite outfit kombinacijom krem komada sa različitim teksturama.

3. Mornarsko plava

Iako će crno uvek biti ključna boja u paleti, možete je zameniti nežnijom alternativom poput navy tonova, odnosno mornarsko plave.

4. Narandžasta

Možda je neočekivano, ali svetle nijanse mandarine uvek dolaze na svoje tokom toplijih meseci. Kombinujte ih sa nijansama poput ekru i krem za luksuznu privlačnost.

5. Boja vina

Baš kao i dobro bino, i ova boja ima u sebi nešto čemu je nemoguće odoleti.

6. Siva

Siva boja daje posebno elegantan ton svakom outfitu, a posebno dobro izgleda uz kožne dodatke u crnoj ili braon boji.