Suknje maksi kroja su odličan izbor za vruće prolećne dane kada želite da postignete ležeran, ali ne previše neformalan izgled. Duga suknja je po udobnosti jednaka omiljenim maksi haljinama, a dodatan plus je što omogućava različite kombinacije. 

Osim toga, određeni modeli suknji vrlo su nosivi kasnije, nakon prolećne sezone, stoga svakako bacite oko na modele za kojima su poludele svetske zvezde.

Kako biste dobili maksimum od ovog modnog komada preporučljivo je da se odlučite se za modele maksi suknji koji su toliko svestrani da su pogodini i za šetnju gradom, pa čak i u nešto elegantnijim prilikama u kombinaciji sa bluzom ili sakoom.

Modeli visokog struka se odlično kombinuju s vrlo trendi slingback cipelama, kao i mokasinama, dok ih one koje vole da se modno poigravaju nose i sa patikama, a kako to rade žene sa najviše stila pogledajte u galeriji:

Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Alberto Terenghi/Venice2021 / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia Trend maksi suknji ispratile su i svetske zvezde!