Kejti Holms često nam je modna inspiracija. Glumica bira odlične komade, kako za crveni tepih, gostovanja na televiziji, intervjue, tako i u svom privatnom životu. Kraljicu ulične mode, kako je mnogi nazivaju, paparaci često snime na ulicama Njujorka gde živi, u svakodnevnim situacijama i casual odeći.

Kejti je gotovo uvek sjajno odevena, i često je možemo videti u dostpunim, "običnim" komadima kao što su patike, haljine high street brendova, prošivene jakne, vunene kape, opuštene farmerke... Nedavno nam je demonstitrala jedan sjajan look kojim je dominirala kožna Mango suknja.

kejti holms u kožnoj mango suknji
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kejt je bila obučena po principu "2 + 2" (dva elegantna komada i dva casual).

Uz trendi kožnu midi suknju, kombinovala je elegantne čizme i običnom sweater majicom prljavo bele boje i kratkom bundicom od veštačkog krzna.

kejti holms voli da nosi kožne midi suknje
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mango suknja zanimljivog je kroja, s tri preklopa asimetrično položena na prednjem delu. Suknja je izrađena od prave kože i večne je smeđe boje. Uz midi dužinu to je čini klasikom koji neće izaći iz mode.

Kako diktira kvalitet, materijal diktira i cenu pa je ova suknja iz ranga Mangovih skupljih proizvoda, te njena cena iznosi 28,990.00 dinara.

Inače, Kejti obožava da nosi kožne detalje, a ovih dana su joj omiljene midi suknje, te je nedavno pored braon Mango suknje nosila i crnu suknju s nitnama i resama.

mango kožna suknja
MANGO