Zvezda serije "Dawson’s Creek" prvi put je viđena u atraktivnom paru bebi plavih baletanki u decembru prošle godine, a tom prilikom kombinovala ih je s prepoznatljivo ležernim farmericama i kariranom košuljom. Međutim, ovog leta efektne i vrlo nosive baletanke dobro je iskoristila i nosila ih nekoliko puta uz lepršave cvetne haljine i elegantne košulje.

Za nedavni izlazak sa svojim dečkom Bobijem Vutenom III, Kejt Holms je nosila Yuni Buffa ravne baletanke u kombinaciji s farmericama  bledoplavom košuljom kratkih rukava, a brojne obveze tog dana rezultirale su nošenjem čak dve torbe koje je prebacila preko ramena.

kejti holms u omiljenim baletankama
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nadahnute, kako se navodi 'lepotom koja proizlazi iz jednostavnosti' i sve popularnijim 'minimalizmom 1990-ih', glumičine slatke cipele izrađene su u pordičnoj kompaniji u Italiji.

Za njihovu izradu korišćena je meka nappa kožu koja potiče iz Toskane. Ovaj oblik baletanki neodoljivo podseća i na vrlo omiljene baletanke koje je Kejt Mos furala početkom 2000-ih, a omiljene su joj bile baletanke koje potpisuje brend Repetto.

Ali, za razliku od Kejtinih zaobljenih lakiranih modela, Buffas baletanke imaju četvrtaste oblikovan prednji deo i elastični kaiš koja zateže petu – savršena kombinacija za ženu u pokretu koja se pri tome ne želi odreći stila. Uz to, njen stjaling još jednom dokazuje da baletanke nikada ne izlaze iz mode.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Glumica ne odustaje od omiljene obuće