Helanke su uglavnom rezervisane za dane kada nam je potrebno da nosimo udobne, kežual stvari, ili pak za treninge, a često ih bije glas da deluju "jeftino". Međutim, to ne mora uvek da bude pravilo.

Zapravo, helanke i te mogu da izgledaju skupo, ukoliko ih kombinujete sa ključnim komadima, a u nastavku pogledajte primere vodećih it devojaka koje pokazuju kako da izgledate stylish sa minimumom truda.

1. Helanke + Krem jakna + Beanie kapa

Helanke izgledaju sjajno uz bež detalje.
instagram/dawn.tan 

Helanke i jakna jesu opuštena kežual kombinacija, ali kada su u monohromatskim tonovima dobijate premium combo koji deluje stylish i veoma chic.  

2. Helanke + Mules (ili slingback cipele) + Trench mantil

Helanke dobro izgledaju sa mantilom i natikačama.
instagram/SYLVIEMUS_ 

I najobičnije helanke izgledaće kraljevski ukoliko ih kombinujete sa popularnim mantilima. Dodajte slingback ili mules model, odnosno natikače i budite sigurni da ćete izgledati kao da ste sišli sa naslovnice modnog časopisa. 

3. Helanke + Džemper sa prugicama + Kožni blejzer

Helanke sa džemperom sa prugicama izgledaju stylish.
instagram/CAMILLECHARRIERE 

Džemperi sa zipom i sa prugicama su ultimativni hit sezone, a posebno dobro izgledaju uz basic komade poput helanki. Zapravo, luksuzne teksture savršeno se kombinuju sa helankama. Dodajte trendi mokasine i kožni blejzer i spremne ste za polazak.

4. Helanke + Teksas jakna/košulja + Čizme

Teksas košulje sjajno izgledaju uz helanke.
Instagram/NATASHANDLOV 

Lepota helanki ogleda se u tome što ukoliko ih kombinujete uz jednostavne komade, deluju  još elegantnije, kao na primeru iznad - teksas košulja uz klasične crne helanke i elegantne čizme deluju kao milion dolara.

5. Helanke + Majica/Duks + Sako + Gležnjače 

I helanke deluju skupo uz duks i sako.
instagram/HANNAHLEWISSTYLIST 

Čak i ako obična kombinacija kao što su helanke i majica ili duks, delovaće potpuno drugačije uz oversized sako i moderne gležnjače.