Slojevito oblačenje je uvek dobrodošla modna formula za nepredvidivi jesenji period, a dva savršena komada koja su vam potrebna za to kriju se u vašoj garderobi.
Ispod vašeg omiljenog kaputa ili mantila nikada nećete pogrešiti sa vrhunskim klasikom koji svi imamo u svojoj garderobi – teksasom.

Denim, kao bezvremenski klasik, zaista ide uz sve što imate u svojoj garderobi, tartan dezen, pletivo, kožu... Ovih dana, influenseri su poludeli za naizgled nimalo cool kombinacijom: helankama i teksasom, koja u stvarnosti zaista izgleda fantastično.

ZARA, PULL&BEAR Teksas košulje i jakne u kombinaciji sa helankama su modni pogodak ove jeseni!

Stoga nećete pogrešiti u modi ako svoju omiljenu teksas košulju ili jaknu kombinujete sa nekim komadom odeće koji svi imamo u garderobi, a to su naravno helanke.

Pre nekoliko sezona, posebno u vreme pandemije, helanke su postale obavezan odevni predmet koji je fashioable, i pogodan i za sate van slobodnog vremena ili kada idemo na trening.

Pa, ako ste se zaljubili u helanke, ne brinite, one su i ove godine apsolutni hit i slobodno ih nosite sa omiljenim komadima od teksasa, jaknom ili košuljom.

Naravno, ove godine helanke su nikada primamljivije i dolaze sa veoma posebnim detaljima poput proreza ili rajsferšlusa, tako da zapravo izgledaju jednako elegantno, a ponekad čak i elegantnije, nego same pantalone. Influenserka Laura Vils je savršeno kombinovala ležernu košulju od grubljeg teksasa sa crnim helankama i štiklama, a look je zaokružila elegantnim zlatnim nakitom i punđom.