Mini suknje su i ove zime na radaru fashion zaljubljenica, i suvereno vladaju modnom scenom. Trendseterke ih nose uz sve - počev od gumenih čizama, neodoljivih gležnjača, kaubojki, pa sve do trendi mokasina i nezaobilaznih Ugg-sica. Uostalom, zima nije prepreka da ne nosite omiljene komade, čak i ako su mini, (uostalom, čine noge vitkijim i dužim), a uz prave odabire garderobe i mini suknja lako može biti pun pogodak za dnevne kombinacije.

Ukoliko niste sigurni kako da ih iskombinujete na najbolji način, možda ćete odgovor naći na Instagramima it devojaka koje su pokazale da su bez konkurencije kada su u pitanju izdanja koja uključuju i mini suknje.

Mnogima je strah da će mini komadi delovati "vulgarno" u toku dana. Međutim, ključ je u pravom kombinovanju drugih komada. Tako nikada nećete pogrešiti ukoliko ih nosite uz oversized džempere i rolke. 

Klasični kaputi daće svemu elegantnu notu i dozu prefinjenosti.

Posebno su tražene kožne suknje, kao i modeli od recikliranih materijala i buklea, a najpopularnije su crne i u drugim tamnim bojama poput braon i sive, ali i burgundy.

Dugi džemperi su takođe sjajan izbor kada nosite kratke suknje, kao i čizme do kolena, a poseban šmek će dati i kombinovanje sa ravnim čizmama i nadkolenicama ili štucnama koje su se vratile u modu. 

Bilo kako bilo, postoji mnogo načina da izgledate fantastično i to bez mnogo muke, a u nastavku pogledajte još neke predloge slavnih it devojaka.