Kaubojke su, bez pogovora, jedan od najvećih trendova jeseni. Slavne trendseterke već su ih uvrstile u svoje kombinacije, a posebno su traženi elegantiniji modeli koji bez problema mogu da budu i deo urbanog biznis stajlinga.

Ukoliko spadate u one koji ove jeseni žele da se počaste upravo ovakvim parom, dobro je da znate da ne morate da izdvojite prevelike sume novca, jer se na rafovima highstreet brendova već mogu naći veoma pristupačni modeli kojima cena često ne prelazi par hiljada dinara.

Elegantne kaubojke bladaju ulicama.
Instagram 

Ove jeseni, kaubojke dolaze u brojnim modelima. Od jednostavnih tonova, pa sve do prave eksplozije boja ili s detaljima u kričavim nijansama.

Elegantne kaubojke su na radaru žena od stila.
Instagram 

Međutim, ukoliko ste neko kome pažnju privlače elegantiniji modeli, savetujemo da bacite pogled kako na kaubojke svetlih, pastelnih boja od prevrnute kože, kao i na čizme koje imaju nešto svedenije linije i znatno su uže od klasičnih.

Kaubojke će se savršeno uklopiti u sve kombinacije, bilo da ih nosite uz farmerice i košulju, ili pak uz kratke haljine, a samo je na vama da nađete idealan par koji će zadovoljiti vaše potrebe.

U galeriji u nastavku pogledajte kakvi se sve elegantni modeli mogu pronaći u domaćim highstreet radnjama:

STRADIVARIUS, ZARA Pogledajte neke od elegantnih modela kaubojki highstreet brendova.