Doba toplih pletiva i džempera od udobnih materijala već nam je stiglo, a pored klasičnih modela, tokom jesenjih i zimskih meseci volimo da nosimo i džempere sa rajsferšlusom, koji su trenutno posebno popularni.

Opušteni modeli od toplih materijala koji nas greju u jesenjem i zimskom periodu savršeni su za slojevito oblačenje i mogu se uklopiti u bezbroj modnih kombinacija.

Preko kaputa, kožne ili prošivene jakne, za dodatnu toplinu i moderan izgled. Ispod kaputa ili jakne, ali preko klasične ili oversize košulje - mogućnosti su beskrajne!

Pored farmerki ili ravnih pantalona, preko haljina može da se nosi i džemper sa rajsferšlusom za postizanje ležernijeg izgleda, ili preko helanki, za ležeran i moderan izgled. Opušten model džempera sa cibzarom savršeno će se uklopiti u svaku toplu kombinaciju i učiniti je posebno elegantnom.

Iako će klasični modeli džempera sa okruglim ili V izrezom, kao i rolke, uvek biti neizostavan deo jesenje i zimske garderobe, modeli sa rajsferšlusom svakako mogu biti odličan način da dodate svestranije komade odeće u vaše ormare!

Iz aktuelnih kolekcija high street i luksuznih brendova odabrali smo najlepše i najtoplije modele džempera sa rajsferšlusom!

STRADIVARIUS, BERSHKA Džemperi sa rajsferšlusom su vrući trend ove jeseni.