Glumica Šarliz Teron izgledala je senzacionalno u šou Džimija Kimela gde je promovisala svoj novi film 'The School For Good And Evil' u još jednoj kombinaciji bez greške.

Lepa glumica koja je već neko vreme brineta vešto je iskombinovala pencil suknju od lateksa s trendi džemperom u kraljevsko plavoj nijansi.

Kraljica stila je ovim outfitom pokazala da su za modnu kombinaciju, o kojoj će svi pričati, potrebna samo dva trendi jesenja komada. Suknja sa dramatičnim efektom i, kontrast njoj, džemper od nežnog materijala. Glumica je ostala verna minimalizmu, te je nakit ovoga puta izostavila, a kao glavni aksesoar ponela je crne naočare za sunce mačkastog okvira.

Ceo outfit, za koji je dobila pregršt pohvala, upotpunila je sandalama sa dva tanka kaišića.

Šarliz Teron u kraljevko plavoj kombinaciji.
BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Mladalački bob s cool šiškama začešljanih na stranu i decentna šminka zaokružili su ovo genijalno modno izdanje omiljene holivudske lepotice. Nema sumnje da je upravo ovom nijansom plave boje najbolje istakla svoju novu frizuru i boju kose, sve traženiju u frizerskim salonima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!