Predsednica Inditexa Marta Ortega predstavila izložbu posvećenu modnom fotografu Stevenu Meisel, a na istom tom mestu ćerka Amansija Ortege prošle godine postavila je "Untold Stories", još jedna izložbu modne fotografije koja je bila posvećena fotografu Peteru Lindberghu.

Izložba pod nazivom "Steven Meisel 1993., godine u fotografijama" okupila je i Martine brojne slavne prijatelje i saradnike, poput Eugenije Silve, Džona Kortajarene i Naomi Kembel, Irine Šajk i Karli Glos.

marta ortega na izložbi
M. Dylan / Zuma Press / Profimedia 

Pre svečanog otvaranja, prva žena Zare izložbu je razgledala u društvu svog oca Amansija Ortege. Tom prilikom servirala je još jedna upečatljiv stajling, sa Zarinim potpisom. Modna kombinacija koja je odisala poslovnom elegancijom, ali i vrlo trendi izgledom uključivala je klasično sivo odelo zaokruženo upečatljivim detaljima.

marta ortega izabrala je ovo sivo odelo
Zara.com 

Ovim stajlingom direktorka Zare o kojoj bruji modni svet, još jednom je dokazala da, osim što modu ima u malom prstu, takođe je vrhunska ambasadorka svog brenda.

U prvom planu njenog stajlinga koji je odmah privukao pažnju našle su se pantalone širokih nogavica kao odlična kombinacija tradicionalnog kroja i vladajućih trendova. I dok su na Zarinom sajtu ove pantalone uparene s zanimjivim krojenim topom, Marta je svoju kombinaciju zaokružila sa odgovarajućim blejzerom, ravnog i skraćenog kroja koji se stilski savršeno nastavljao na pantalone upečatljivog kroja.

pantalone koje nosi marta dostupne su u novoj zarinoj kolekciji
Zara.com 

Eleganciju u sivom Marta Ortega nastavila je sivim kaputom, tek nijansu svetlijim od ojela, ovim stajlingom žena koja modu i te kako dobro poznaje potvrdila je vladajućih trend ženskih odela koji predstavljaju moćan spoj elegancije i ženstvenosti.

ANGULAR/ LUIS MIGUEL GONZALEZ / The Photo One / Profimedia, Ngel DíAz BriñAs / Zuma Press / Profimedia Marta Ortega gradi stil po principu "manje je više".