‘Motomami’ naziv je aktualnog albuma i svetske turneje španske muzičke senzacije Rosalije, a njen nastup u rasprodanoj dvorani Coliseum u A Coruñi nije propustila ni novopečena šefica Zare Marta Ortega.

Nakon što je polovinom jula na glavnom sastanku deoničara debitovala u ulozi predsednice modne grupacije Inditex, 38- godišnja Marta Ortega na kratko se povukla iz javnosti da bi svoju odsutnost ovoga vikenda prekinula dolaskom na koncert Rosalije.

U hitovima španjske pop zvezde, Ortega je uživala u društvu prijatelja i supruga Karlosa Torete, a tim povodom je, kako i priliči njenoj novoj funkciji, osvanula u haljini s potpisom jednog od najuspešnijih brendova iz portfelja Inditexa.

Marta Ortega u haljini sa cirkonima.
M. Dylan / ContactoPhoto / Profimedia 

Reč je o posebnom, limited edition modelu male crne haljine na tufne od svetlucajućih cirkona. Ova haljina, kao i njena bela verzija, predstavljena je su sklopu Zarine nove linije party komada koju je kroz uzbudljivu modnu kampanju snimljenu na ulicama Pariza predstavila britanska modna ikona Kejt Mos.

Kao što je često slučaj sa stajlinzima ćerke osnivača grupacije Inditex, i ovo izdanje predstavljalo je kombinaciju high street komada s onima dizajnerskog potpisa.

Marta Ortega na haljinu nosi sandale sa plutom.
M. Dylan / Zuma Press / Profimedia 

Uz efektnu Zarinu haljinu kombinovala je crnu torbicu bucket stila s potpisom francuskog Chanela, dok je odabir obuće činio efektan model mule sandala s potpisom brenda Chloé.

Za još outifta od kojih zastaje dah inspirišite se u nastavku:

ANGULAR/ LUIS MIGUEL GONZALEZ / The Photo One / Profimedia, Ngel DíAz BriñAs / Zuma Press / Profimedia Marta Ortega gradi stil po principu "manje je više".