Marta Ortega blistala je u interesantnoj kreaciji na predstavljanje nove cruise kolekcije dizajnerke Marije Gracije Čiuri na čelu modne kuće Dior.

Modni događaj odigrao se u Sevilji, a naslednica carstva Inditex mudro je iskoristila ovaj događaj kako bi ispromovisala poseban komad iz Zarine nadolazeće Atelier kolekcije. Marta inače često nosi Zarine komade, pa tako ni ovog puta nije bilo izuzetka.

Reč je o haljini iz premium linije brenda, čiji su kaputi već izazvali senzaciju ove zime, a koja se ističe grčkim krojem i mnoštvom srebrnih šljokica nalik majici s naramenicama.

Lepršavi model haljine sa Zarinim potpisom nesumnjivo će rezultirati velikim interesom jednom kada se nađe u prodaji, a ovaj efektan model Marta je kombinovala uz sandale koje takođe stižu s potpisom brenda iz njenog modnog carstva.

Reč je o belim sandalama s potpisom Massima Duttija, a više modnih kombinacija Marte Ortege pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

ANGULAR/ LUIS MIGUEL GONZALEZ / The Photo One / Profimedia, Ngel DíAz BriñAs / Zuma Press / Profimedia Marta Ortega gradi stil po principu "manje je više".