Haljine su komad garderobe omiljen u letnjem periodu najviše iz razloga što su jedinstven komad koji uspešno formira ceo outfit. Za posao, proslavu ili šetnju sa društvom, haljine su uvek pravi i prvi izbor kako temperature počnu da prelaze 20 stepeni.

Iako su komad koji je kod mnogih prisutan u ormanima tokom cele godine, verujemo da nema boljeg osećaja od uvlačenja u svoju omiljenu haljinu bez potrebe za hulahopkama ili džemperom prebačenim preko ramena.

Ono zbog čega su naročito obožavani ležerni modeli jeste zbog mogućnosti kombinovanja kako s patikama, tako i sa elegantnim salonkama, sandalama i mokasinama...

Ono što sa sigurnošću znamo jeste da volimo kada se stil i udobnost sudaraju, a rezultat toga su privlačne kombinacije patika sa prolećnim haljinama.

Ipak, u nedostatku proslava tokom dve godine, uželeli smo se cipela na štiklu, te ih neretko nosimo i tokom dana, a naročito za večernje žurke i proslave.

Ukoliko volite haljine i rado ih nosite tokom leta, sve što je potrebno jeste da odaberite vašu idealnu kombinaciju, a mi smo za vas odabrali najtraženije modele koji su sada na popustu.

ZARA Letnje haljine na popustu možete pronaći u omiljenim radnjama high-street brendova.