HALJINE KOJE DANJU NOSIMO UZ PATIKE, A UVEČE UZ ŠTIKLE: Izdvojili smo 10 NAJLEPŠIH koje su trenutno na POPUSTU

Pronađite svog favorita među 10 haljina za sve prilike koje su trenutno na popustu!

10 haljina za sve prilike
Instagram 

Haljine su komad garderobe omiljen u letnjem periodu najviše iz razloga što su jedinstven komad koji uspešno formira ceo outfit. Za posao, proslavu ili šetnju sa društvom, haljine su uvek pravi i prvi izbor kako temperature počnu da prelaze 20 stepeni.

Iako su komad koji je kod mnogih prisutan u ormanima tokom cele godine, verujemo da nema boljeg osećaja od uvlačenja u svoju omiljenu haljinu bez potrebe za hulahopkama ili džemperom prebačenim preko ramena.

Ono zbog čega su naročito obožavani ležerni modeli jeste zbog mogućnosti kombinovanja kako s patikama, tako i sa elegantnim salonkama, sandalama i mokasinama...

Ono što sa sigurnošću znamo jeste da volimo kada se stil i udobnost sudaraju, a rezultat toga su privlačne kombinacije patika sa prolećnim haljinama.

Ipak, u nedostatku proslava tokom dve godine, uželeli smo se cipela na štiklu, te ih neretko nosimo i tokom dana, a naročito za večernje žurke i proslave.

Ukoliko volite haljine i rado ih nosite tokom leta, sve što je potrebno jeste da odaberite vašu idealnu kombinaciju, a mi smo za vas odabrali najtraženije modele koji su sada na popustu.

ZARA Letnje haljine na popustu možete pronaći u omiljenim radnjama high-street brendova.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1