Čini nam se da nam je sređivanje ormana većini nas palo baš ovog vikenda. Iako je to zanimljim, ponekad i težak i naporan zadatak, svakako počinje da bude uzbudljiv onoga trenutka kada u svojoj glavi već kombinujete outfite za naredni period.

I dok na dno ormana odlažete masivne zimske stvari, setite se da ovog proleća pantalone raznoraznih modela stavite na vrh police. Pantalone su jedan od onih komada koji je savršen za poslovne prilike, izlazak sa prijateljima ali i popodnevnu šetnju.

Pantalone su jedan od onih komada koji je savršen za poslovne prilike, izlazak sa prijateljima ali i popodnevnu šetnju.
Shutterstock 

Skinny farmerkama i uskim modelima ne zauzimaju mesta u prolećnim kolekcijama, te ih tako slobodno odložite u džakove, ali poznavajući cikličnost mode - obavezno ih sačuvajte za naredne godine.

Ukoliko ste radoznali da saznate koji će to modeli pantalona dominirati ovog proleća, nastavite da skrolujete!

Visok struk

Ulicama će ovog proleća dominirati pantalone koje se mogu pronaći u svim radnjama high street brendova, a reč je o, naravno, modelu visokog struka. Spoj širokih nogavica i visokog struka ima efekat optičke varke zbog koje čini da struk izgleda uže, a noge duže.

Tregeri

Iako su pomalo zaboravljen modni dodatak, tregeri se vraćaju i ponovo nastupaju na modnu scenu. Lake su za kombinovanje, a svakom izdanju daju dozu šika i ležernosti kakvom stilu naročito težimo tokom free vikenda kada želimo da izgledamo sređeno, ali ne kao da smo se previše trudili.

Cigarette

Karakterizuje ih uzak, ali dovoljno ležeran kroj i to što se završavaju tik iznad članaka. Za nešto ležerniji izgled kombinujte cigarette pantalone sa štrikanim džemperom ili majicom, dok na nogima nosite patike koje uvek garantuju ležernost i urban stil. Ukoliko ste ljubitelj klasičnih kombinacija onda će pantalone i bluza biti pun pogodak!

Karakterizuje ih uzak, ali dovoljno ležeran kroj i to što se završavaju tik iznad članaka
Instagram 

Široke nogavice

Ovaj model apsolutno je na tronu popularnosti, i ne, nećemo ga se zasititi ni tokom 2022. godine. Najbolje od svega je što su pantalone širokih nogavica idealne i za svakodnevne i za večernje kombinacije, tako da su must have u ormaru svake trendseterke.

Pantalone širokih nogavica su idealne i za svakodnevne i za večernje prilike.
Instagram 

7/8

Takozvani 7/8 modeli pantalona, koji otkrivaju gležnjeve, se ovog proleća vraćaju u velikom stilu na modnu scenu. Zahvaljujući njima, izbor obuće dolazi u prvi plan, a već znamo da će u prolećnim danima izbor najčešće pasti na trendy patike ili mokasine.