Činjenica jeste da se naše odevanje uvelik menja dolaskom jeseni, kada fokus stavljamo na to da nam je toplo i udobno, ali to ne znači da smo spremni da se odreknemo jednog od omiljenijih modnih komada u ormaru - haljine.

Iako se o njima najviše govori za vreme nešto viših temperatura, one i u jesen ostaju jedan od najdražih izbora za svakodnevno ispunjavanje obaveza.

S druge strane, kako smrzavanje nije opcija, odabir bi ipak trebao pasti na nešto toplije, pletene modele, a koji su ipak kao stvoreni za razne prilike.

bela pletena zimska haljina
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kao omiljeni odabir istakle su se dolčevita-haljine; model koji spaja najomiljenije jesensko pletivo i haljinu.

Reč je zapravo o toplim modelima koji prate figuru, pružajući tako nešto ženstveniji utisak. Haljine ovakvog tipa najbolje se kombinuju s čizmama na petu, čime se stvara neverovatno moderan izgled, a koji je prikladan za sve prilike.

zimska haljina
Instagram 

Ako niste ljubitelj pripijenih modnih komada uz telo, rolka haljine uvek možete kombinovati s oversized blejzerom, koji će u tom slučaju zameniti mantil ili kaput.

Dolčevita-haljine možete pronaći u raznim nijansama, a posebno omiljene su one nešto neutralnije, poput crne, braon ili krem, a upravo takve modele smo izdvojili u nastavku!

Print Screen/Zara Rolka haljine koje možete pronaći kod nas