Minimalizam koji neguju bele i plave prugice privlačan je mnogima, a njihova moć lakog kombinovanja najčešći je razlog zbog kojeg za njima posežemo u onim nezgodnim trenucima kada "nemamo šta da obučemo".

Redovi belih i plavih pruga su toliko uklopivi da odlično pristaju uz svaku priliku i svaku kombinaciju. Na prelazu sezona, prugasta košulja istćiće se kao savršeni odevni komad za početak jesenjih outfita.

Kako ćemo je nositi u nadolazećim nedeljama?

Još tokom ovih letnjih dana, potrudite se da vaše košulje budu lagane i svetle i da imaju svetle pruge koje čine kontrast. Tako ćete postići savršeni i moderni izgled koji će vam pomoći da izgledate šik.

kosulja na pruge
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U spoju s elegantnim midi suknjama i pantalonama, prugasta oversized košulja biće savršen izbor za poslovni outfit, dok ćemo ležerne predimenzioniranje modele nositi u opuštenijim dnevnim obavezama u kombinaciji ćak i s helankama ili sportskim pantalonama.

prugasta kosulja
screenshoot/instagram 

Jednostavnost prugastekošulje odlično će izgledati u kombinaciji sa svim bojama, dok modni dizajneru preporučuju da ih kombinujete s drugim dezenima poput cvetnih i životinjskih koji će stvoriti efektan izgled za svaku priliku.

prugasta kosulja
Shutterstock