Kada govorimo o letnjim kombinacijama, možemo se složiti kako su nam je praktičnost komada pretežno na prvom mestu. Tako osim nezaobilaznih haljina i suknji, volimo samo uskočiti i u stylish kombinezone koji su toliko jednostavni, a opet dovoljno drugačiji da s lakoćom možete izraziti svoj lični modni stil.

Kombinezoni su omiljeni prolećni i letnji komad, veoma svestran, spašava nas kada želimo da budemo spremne za pet minuta i izgledamo odlično.

Kombinezoni se zaista mogu kombinovati na bezbroj načina, a što se tiče letnjih izdanja, predlažemo da se zadržite u granicama jednostavnosti i ovaj, već samo po sebi efektan, komad nosite s najdražim papučama na štiklu i torbicom u šik vibratnoj nijansi. Ipak, bez obzira na sve, znamo da svaku kombinaciju valja začiniti i sa po kojim detaljem, a klasične minđuše ili pak efektan kaiš nameću se kao sjajni izbori s kojim nema greške.

kombinezon za leto
Shutterstock 

S druge strane, leto voli boje i printove pa tako odabirom kombinezona koji dolazi u nešto vibrantnijem koloritu u svega nekoliko trenutaka dovoliće vam da kreirate zanimljivu letnju modnu priču koja sigurno neće proći nezapaženo i koja će na pravi način naglasiti svu lepotu letnje razigranosti, a poigrati se možete i s različitim dužinama.

Ono što je najvažnije kod ovog komada garderobe je kroj. On treba da pristaje savršeno vašoj silueti.

S obzirom na to da je ovaj model veoma komotan, široke nogavice i lako navlačenje s gumicom u struku i iznad grudi, govori nam kako je ovaj komad udoban poput trenerke.

kombinezon za leto
Freepik 

Najsvestraniji je crni kombinezon, slično kao mala crna haljina. Napravite urednu frizuru, dodajte koncizan zlatni ili srebrni nakit - i vi ste najstilizovanija gošća na zabavi.

Kombinezoni napravljen od debljih tkanina, iako podsećaju na radne uniforme mogu izgledati vrlo ženstveno.