PROLEĆNE ČIZME ZA SVAKI DAN: Pogodne i za sunce i kišu, izdvojili smo 10 najlepših iz sjajne ponude high street brendova

Proleće donosi nestabilno vreme, a prolećne čizme su savršen izbor da vas zagreju u prohladnim danima.

Wanted!

Biranje obuće za prolećne dane može biti stvarno naporno. Vreme je promenljivo, sunce sija, ali za čas može pasti kiša. Idealno rešenje je da nabavite par prolećnih čizama, a mi vam dajemo street style predloge koje možete kopirati.

Kratke čizme drže tron na vrhu lestvice neodoljive obuće tople sezone. Preporučujemo vam da oslobodite police za cipele jer u narednim mesecima morate napraviti mesta za omiljene kratke čizme, a imajte na umu da jedan par neće biti dovoljan.

Prolećne čizme upotpuniće sve vaše ležerne stajlinge. Savršeno se kombinuju sa kombinezonima od teksasa i bajkerskim jaknama, romantičnim haljinama i suknjama A-kroja koje sežu tik iznad kolena ili lepršavim cvetnim dezenima.

Ključna reč u proleće je igranje, jer je i ono samo po sebi razigramo, zabavljanje uz kontraste stila, dodavanje ličnog karaktera dnevnim i večernjim stajlinzima. Ovog proleća popularni su modeli koji idu u špic, a neretko su provuku i modeli čizmama koje idu do kolena poput kaubojki. 

Pronašli smo neke od najboljih prolećnih čizama koje možete pronaću u prodavnicama high street brendova. Više informacija potražite u galeriji ispod:

Print Screen/Zara Trendovi prolećo/ leto 2021