AKO TRAŽIŠ ELEGANTNE CIPELE NA ŠTIKLU, EVO GDE IH MOŽEŠ PRONAĆI: Izdvojili smo najlepše od 2.000 do 5.000 dinara

Spremni uđite u sezonu venčanja i proslava

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia

Sezona proslava i okupljanja je u punom zamahu, i bilo da ste pozvani na venčanje, proslavu diplome ili poslovni događaj, dobar par cipela će vam biti ključni saveznik za osmišljavanje nešto formalnijih outfita. Srećom, u ovo doba godine ima mnogo elegantnih modela sa visokim potpeticama, od klasičnih salonki do otvorenih modela idealnih za tople mesece.

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U kategoriji sandala, i dalje dominiraju diskretni modeli sa tankim kaišićima ili vezicama, koje ćete lako uklopiti uz "statement" svečane komade i modne dodatke. Viđamo mnogo sandala sa višestrukim kaišićima ili sa lakiranim finišom koji nas podsećaju na Miu Miu estetiku, a vredi istaći i uzlet 'boho šika' koji se očitava kroz decentne verzije od matirane kože u zemljanim tonovima.

Ako vas privlači maksimalistički stil koji je poslednjih meseci popularan, nećete pogrešiti ako odaberete sandale u žarkoj crvenoj boji ili sa nezaobilaznim leopard uzorkom. A za sve one kojima je udobnost i praktičnost na prvom mestu, tu su niz neodoljivih modela sa niskom i stabilnom "kitten" potpeticom u duhu 90-ih i ranih 2000-ih, koji izgledaju veoma modno osvešćeno i stilski. U nastavku donosimo nekoliko trendi modela iz aktuelne high street ponude koji su nam odmah privukli pažnju.

 Bonus video

This browser does not support the video element.

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow  TikTok/syedassb/xxhks

Izvor: Wanted A.N.