DŽEJ LO U OBUĆI KOJU MUŠKARCI PREZIRU: Trendseterke ih rado nose, a u OVOJ BOJI IZDUŽUJU NOGU

Dženifer Lopez rado nosi baletanke - obuću koju muškarci inače preziru-

Ciao Pix/Splash/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako se Dženifer Lopez našla nekoliko puta na meti modnih kritičara koji su joj neretko prigovarali zbog sklonosti omiljenim platforamama, odeći sa upačetljivim printom ili upadljivim detaljima poput zlatnog nakita i krzna, latino diva poslednje vreme retko kad greši kada je reč o stilu.

Njeni fantastični stajlinzi koje je pokazala tokom medenog meseca u Parizu sa suprugom Benom Aflekom, izazvali su veliku pažnju među trendseterkama, a mnoge je iznenadilo i to kada se prilikom šetnje gradom pojavila u netipičnom izdanju za nju.

Velika ljubiteljka štikli koja se retko kad može videti u ravnoj obući, svoje prepoznatljive platforme zamenila je nude baletankama.

CPI+LSN / KCS Presse / Profimedia 

Baletanke neutralnih tonova pokazale su se sjajnim izborom jer je Dženifer nosila haljinu u kraljevski plavoj boji, a ova kombinacija bila pun pogodak za slavnu latino lepoticu koja je nedavno proslavila 53. rođendan.

Elegantna haljina s potpisom modne kuće Alexander McQueen i baletanke, Lopezova je zaokružila oversized sunčanim naočarima Otra Virgo i prepoznatljivom Diorovom tote book torbom.

Udobne baletanke ove godine ponovo su aktuelne i brojne trendesterke rado ih nose.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Klasični model baletanki koji je proslavila modna ikona Odrei Hepburn su bezvremenski par obuće, te se tako isplati imati ih u svojoj kolekciji jer fantastično se slažu sa farmerkama, haljinama, suknjama, pantalonama...

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Osim što su vrlo svestrane, ugodne za višesatno nošenje, pa prilikom odabira pripazite da se radi o modelima od meke, prirodne kože. Ako vam treba nešto ženstvenije od patika, a udobnije od štikli i prefinjenije od mokasina - baletanke su savršene cipele za vas. U galeriji u nastavku teksta pogledajte aktuelnu ponudu high street brendova:

ZARA Aktuelna ponuda baletanki u high-street radnjama.