Ništa tako ne "vrišti" proleće kao mokasine koje su godinama omiljeni model trendseterki za prelaznu sezonu. Situacija nije drugačija ni ove godine, a iako su najpre u fokusu trendseterki bili kožni modelu u bordo i braon boji pored klasičnih crnih, sada su najtraženije mokasine od prevrnute kože

Cipele koje se mogu naći u omiljenim highstreet prodavnicama za svega par hiljada dinara apsolutni su favoriti sezone, ponajviše jer su udobne i lako se kombinuju sa svim što imate u ormaru.

Ujedno je reč o modelima koji izgledaju skupo, nevezano da li ste ih platili 500 ili 50 evra, a uz pravilno održavanje trajaće vam godinama. 

Pročitajte još: PRVE PROLEĆNE CIPELE I MOKASINE STIGLE SU U RADNJE: Pronašli smo najlepše RAVNE modele koje smo već stavili u korpu

Mokasineod prevrnute kože najtraženije su u kamel boji, iako su traženi i modeli u drugim nijansama, naročito pastelnim tonovima.

Zato smo prelistali aktuelnu ponudu i izdvojili modele koji su nam privukli pažnju, a koji su vredni svakog dinara, te obavezno bacite pogled na mokasine u galeriji. 

ZARA Ukoliko kupujete mokasine za proleće, neka to budu samo modeli od prevrnute kože.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Mob wife estetika Tiktok/mikaylatoninato

Izvor: Wanted J. S.