Jedna od naših najlepših glumica Tamara Dragičević, ujedno spada i u neke od najbolje stilizovanih žena na ovim prostorima. Nebrojeno puta nas je oduševila stylish komadima koje kombinuje na sjajne načine, pogotovo kada je reč o obući.

Ovog puta, akcenat stavljamo na njen izbor mokasina, a lepa glumica je omiljene, od prevrnute kože, zamenila klasičnim modelom, idealnim za jesen. 

Crne mokasine, ne samo da dobro izgledaju uz gotovo sve što imate u ormaru, već celokupnom izdanju daju sofisticiraniji i elegantniji prizvuk

Tamara je ovog puta, mokasine nosila uz svedenu crnu kombinaciju sa tilom, a favoriti sezone samo su podigli look na viši nivo.

Zapravo, klasične crne mokasine sa šnalom vrlo lako mogu biti vaš "kec u rukavu" kada želite da izgledate lepo i moderno, a opet, da ne žrtvujete udobnost. 

Tako, mokasine dobro izgledaju uz neke od vodećih trendova sezone kao što su teksas suknje...

... kapri pantalone i kaputi...

... mini izdanja...

... klasične farmerke i tople rolke...

... midi ili maksi haljine i slično.

Dovoljan vam je jedan dobar par i rešile ste bezbroj kombinacija. A dobra stvar kod modela kakav je ponela Tamara, a kakav ste mogli da vidite i na prethodnim primerima je to što ne morate da potrošite mnogo novca

Zapravo, za samo par hiljada možete kupiti mokasine koje će vam trajati sezonama, a kako je reč o modelu koji nikad ne izlazi iz mode, jasno je da je ovako nešto sigurna investicija. 

Mi smo izdvojili neke od trenutno najlepših i najpopularnijih modela koji se mogu naći u omiljenim highstreet prodavnicama, a čija cena ne prelazi 5.000 rsd, a samo je na vama da izaberete one koje se najbolje uklapaju u vaš budžet i stil.

ZARA Pogledajte kakve klasične mokasine možete sve naći u omiljenim highstreet radnjama.

Bonus video:

Maša Memedović cipele za venčanje  Tiktok/mashamemedovic