Hladni talas iznenadio je sve ljubitelje leta, a osetni pad temeprature naterao je trendseterke da poslednjih dana biraju drugačije modele obuće, te da se vrate cipelama koje su bile gospodarice prethodne sezone. 

Reč je, naravno, o mokasinama, ali ne bilo kakvim, već od prevrnute kože.

Ovaj chic model već smo videli na brojnim trendseterkama, a velur varijante podjednako su se dobro uklopile i u outfite za prohladno vreme. 

Mokasine su #1 za jesen.
ZARA 

Pre nekoliko meseci, slavna glumica Tamara Dragičević pokazala je neodoljivi model iz kojeg nije izlazila, a upravo takve biraju mnoge stylish devojke i žene. 

Tamara Dragičević pokazala je omiljeni model mokasina.
Instagram 

Mokasine od prevrnute kože uglavnom imaju tanji đon od regularnih, te su više nalik baletankama, a podjednako su traženi modeli sa i bez šnala i ukrasa. 

Kožne mokasine su trend jeseni.
Metro 

Mokasine od prevrnute kože podjednako će dobro izgledati uz sve što imate u ormaru, a minimalistički modeli podjednako će dobro izgledati i sa haljinama, i sa farmerkama ili odelima, kao i casual izdanjima. 

Mokasine su najlaši način da izgledate stylsh.
Metro 

Lagana, nosiva i laka cipela kako za posao, tako i za đir po gradu, te ukoliko tražite samo jedan model u koji želite da uložite, mokasine od prevrnute kože definitivno su siguran izbor, a u nastavku pogledajte kakvi će sve biti modeli na radaru trendseterki u narednom periodu, ali i kako ih nositi za izdanja koja kradu poglede.

Bonus video:

Zara sandale Tiktok/thelucasfamily/ish_hii