Leto nam se možda kalendarski probližava, ali sudeći po vremenu, daleko smo još od tropskih dana kada nećemo skidati sandale i papuče.

No, baš iz tog razloga, određeni modeli koje smo obožavali tokom proleća i jeseni još uvek se mogu videti na ulicama grada.

Zapalo nam je za oko 6 modela koje Beograđanke obožavaju, i iz kojih poslednjih dana ne izlaze, i definitivno vam ništa drugo ne treba ove sezone.

1. Mary Jane 

Mary Jane model sa kaiščićima na prvu je osvojio sve trendseterke ove sezone, a popularni highstreet brendovi već su izbacili varijacije na temu, počev od baletanki, pa do modela sa nižom petom. 

Koje god da izaberete, nećete pogrešiti, a Mary Jane dobro izgleda i uz farmerke i uz suknje i haljine, te su idealne i za posao i za proslave ili izazak u grad.

2. Birkinstock papuče

Topli dani nezamislivi su bez popularnih Birkenstock papuča i varijacija na temu. Osim što su udobne, one su i neviđeno stylish, i uklapaju se uz sve što imate u ormaru.

3. Adidas Samba

Prelazna sezona, ali i leto nezamislivi su i bez makar jednog modela patika na listi, a ovog puta apsolutni pobednik su popularne Adidas Samba. 

Nema uz šta ne izgledaju dobro, počev od odela, haljina, suknjica, do slip toaleta... Pun pogodak i sigurna investicija zbog koje nećete zažaliti.

4. Mokasine

Vanvremenske mokasine su najbolji izbor tokom ovih promenjivih dana.

aleksandra.PNG
Instagram 

Poslednjih dana posebno su popularne one od prevrnute kože, ali se na ulicama i dalje mogu videti klasični modeli čime se potvrđuje da ih zaista možete nositi od proleća pa do jeseni, pogotovo tokom kišnih dana.

5. Slingback 

Na listi cipela koje Beograđanke obožavaju nalaze se i nezaobilazne slingback cipele, a poslednjih nedelja posebno su popularne Zarine providne sa šljokicama.

Zara slingback veoma je popularan.
ZARA 

Međutim, daleko od toga da domaće it devojke vole samo ovaj model. Sve više ih bira ravne stylish slingbacks, koje su ne samo chic već i udobne, a ove cipele izbor su im #1 za proslave i izlaske u grad.

6. Baletanke

Baletanke su sigurna investicija.
Instagram 

Bez baletanki ništa. Bilo proleće ili leto, jedne dobre baletanke spasiće svaki outfit, i osim što su udobne, dobro izgledaju i sa farmerkama i sa haljinama.

Bonus video:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks