Ko kaže da su kristali i šljokice rezervisani samo za prazničnu sezonu? Ako je verovati aktuelnim trendovima, a pogotovo kolekcijama za leto 2023. na modni tron definitivno su se vratili modeli koji sijaju kao dijamanti, pogotovo kada je reč o obući.

Statement cipele ili sandale su gotovo "must" u ormaru svake trendseterke, a i zašto da glamur čuvate samo za zimsku sezonu?

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks

A kada smo kod glamura, ne možemo da ne spomenemo dva modela cipela o kojima mreže ne prestaju da bruje. Na jednoj strani su prelepe svetlucave sling-back cipele, a na drugoj sexy "natikače" kojima nema šanse da ne kažete "da". 

zara sandale su opčinile fashion svet.
ZARA 

Oba modela potpisuje Zara i ne znamo koje nam se više dopadaju. Da, možda nisu every day opcija, ali su zato pun pogodak za grad ili ukoliko vas čekaju proslave na kojima želite da zasijate. 

Ono što ih krasi je što čini da noga izgleda duže, zategnuto (a koja žena to ne bi želela), i definitivno će svaki look popeti na drugi nivo. 

zara slingback su na wish listi svih influenserki.
ZARA 

Takođe, plus im je i udobna štikla, pogotovo kada je reč o slingback modelu. Čak i ako se odlučite za najobičnije farmerice i belu košulju, uz ovakav par obuće svi će vas primetiti, te definitivno vredi uložiti u njih.

zara slingback su najpoželjnije cipele sezone.
ZARA 

I dok su metalik srebrne sandale već stigle u našu Zaru i cena im je 7.990 dinara, očekuje se i dolazak drugog modela, sa biserima i šljokicama kojem se žene u Srbiji već sada raduju, a cena bi trebalo da im bude nešto malo manje od 50-ak evra.

Bonus video:

Zara sandale Tiktok/thelucasfamily/ish_hii