Maj i generalno proleće je period raznih svečanih prilika, od venčanja na otvorenom do privatnih žurki, zbog čega smo se pomalo zasitili osmišljavanja svečanih kombinacija. Ali jedan viralni model mogao bi da reši sve vaše muke, barem kada je u pitanju izbor cipela. Radi se o Zara sandalama sa visokom potpeticom koje ceo TikTok deli uz napomenu „ne hodaj, trči...“. Dobra vest je da je model još uvek dostupan na sajtu.

Zara sandale
ZARA 

Ovo su sandale od vinila sa visokom potpeticom koje imaju elegantnu otvorenu petu i detalje od štrasa. Hype izazvan ovim šik štiklama na društvenim mrežama rezultirao je da je model nekoliko puta rasprodat i vraćen u ponudu. Trenutno se nalaze u sekciji best sellera srpskog Zara web shopa, što nas nimalo ne iznenađuje. Sudeći po komentarima ispod Tik Tok videa korisnika koji su podelili ovaj model "ovo su najpoželjnije sandale sezone", jasna nam je pomama.

Cipele koje možete lako kombinovati

Ovaj model će se odlično slagati uz različite haljine jer se radi o providnom pvc dizajnom sa dodatkom ukrasnih kamenčića i gazišta u nude nijansi. Srednja potpetica od 10 cm će dovoljno izdužiti nogu bez potrebe da hodate u vrtoglavo visokim potpeticama. Osim za svečane prilike, ove štikle su idealne i za nošenje uz teksas kombinacije kada outfit želimo da podignemo na nešto viši nivo. Prema savetima TikTok-a, preporučujemo da ih isprobate kako biste saznali tačnu veličinu zbog podesivog kaiša na peti.

Zara sandale Tiktok/thelucasfamily/ish_hii

Izvor: fashion.hr