Ugg brend ili vole ili ne podnose. Barem se tako do sada pokazivalo, čak i kada su im dodelili epitet "najomraženijih". Međutim, činjenica je da njihova popularnost ne prolazi, već idu u korak sa trendovima... ili bolje da kažemo, postavljaju iste. 

Tako su već sada, iako je jesen tek na samom početku, već uspeli da zavedu sve it devojke svojim novim modelom papuča koje su gotovo preko noći postale must-have za sve koji sebe zovu trendseterima.

Reč je o Tasman Ugg papučama, koje su fantastično dopunile jesenje outifte, a omiljene devojke sa Instagrama već su pokazale kako ih sve možete kombinovati.

Zanimljivo je da se pomenuti model već može videti kako na ulicama evropskih metropola, tako i u Beogradu i Novom Sadu, a domaće it devojke dokazale su da nimalo ne zaostaju za aktuelnim trendovima.

Za ove neodoljive Ugg papuče potrebno je izdvojiti oko 14.490 dinara, a u Srbiji se mogu naći u 4 boje, što možete videti u galeriji u nastavku.

office shoes Ugg papuče glavni su trend jeseni.

Čupavi modeli od vune kakvi su posebno popularni na Instagramu za sada se mogu naći samo van granica naše zemlje, iako nije isključeno da i ovaj model dođe u prodavnice, s obzirom na interesovanje. 

U svakom slučaju, nema sumnje da će ova udobna papuča i u narednom periodu vladati uličnom modom, a u nastavku pogledajte još neke primere it devojaka.

Bonus video:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks