Kada je reč o patikama, teško da trenutno postoji popularniji model od Adidas Sambi, a potom i Indoor koje su se vratile na velika vrata i brzinom svetlosti naterale sve trendseterke da se bespogovorno zaljube u njih na prvi pogled. 

Retro model iz 1949. godinedoživeo je novu popularnost, a već su ga prošetale i brojne slavne dame poput Bele Hadid, Hejli Biber, Emili Ratajkovski i mnogih drugih, a danas je gotovo nemoguće da prelistate Instagram feed da ne vidite makar jednu influenserku u legendarnim patikama.

Klasične Sambe su uvek popularne.
instagram/chloelecareux 

Iako je klasični model bio dugo jedan od najpopularnijih, čini se da su devojke spremne i za malo boje, te sve više biraju i Sambice raigranih tonova koje čak i najdosadniji look podižu na viši nivo. 

Zato ne čudi što proslavljeni nemački brend vešto koristi ogromnu popularnost svog kultnog modela pa konstantno lansira nove verzije, a u susret novoj sezoni lansirali su Samba patike u tri nove boje.

Sa dolaskom jeseni Samba "porodica" može da se pohvali sa tri nova člana u nešto drugačijim bojama. Posebno su privukle pažnju bele Sambice sa crvenim linijama, što ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je crveno boja sezone. 

Adidas Samba sa crvenim detaljima.
adidas 

Druga verzija dolazi u ljubičastoj boji sa crnim linijama... 

Adidas Samba u ljubičastoj boji sa crnim linijama.
adidas 

... a treći je klasičan, crni, sa tamno zelenim detaljima - još jednom bojom koja gospodari trendovima. 

Adidas Samba, crna sa zelenim liijama.
adidas 

Neki modeli Samba patika dostupni su već i u Srbiji i to u Tike prodavnici i na njihovom online shopu, a tu takođe možete naći i nekoliko fantastičnih Gazelle Indoor modela, te pogledajte aktuelnu ponudu u galeriji u nastavku i trk u radnju po svoj par! 

tike.rs Pogledajte kakve se Adidas Samba patike mogu naći u Srbiji.

Bonus video:

Maša Memedović cipele za venčanje  Tiktok/mashamemedovic