Godinama najveća opsesija glavne junakinje 'Sex and the city'cipeleManolo Blahnik s razlogom su poznate kao vrhunska modna investicija, a ovaj specifičan model se poslednjih nedelja pokazao kao omiljen među slavnim damama.

Na ulicama Njujorka pre nekoliko dana američka 'it' devojka Hejli Biber sa nekoliko stajlinga potvrdila je privlačnost Maysale modela s potpisom Manola Blahnika.

Hejli Biber potvrdila je privlačnost Maysale modela s potpisom Manola Blahnika.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ove cipele sa minijaturnom potpeticom, napravljene od antilop kože, prepoznatljive su po maxi kopči i retro estetici sa ukusom.

Nekoliko nedelja ranije u ovom modelu pojavila se Džesika Alba kombinujući ih sa narandžastom haljinom, dok se zvezda Igre prestola Sofi Tarner opredelila za bež model, koji je uparila sa cvetnim kombinezonom i kožnom jaknom boje čokolade.

Prvi put viđene na reviji Isaaca Mizrahija proleće/leto 1991. godine, Maysale cipele Manola Blahnika su dokaz majstorske izrade dostojne zvezda. Izrađene od strane zanatlija u Italiji, od mekog antilopa sa kožnom postavom i đonom, ove cipele prevazilaze godišnja doba i prilagođavaju se svim stilovima. Svojom minijaturnom štiklom potvrđuju trenutni trend malih potpetica, pozicionirajući se kao pioniri u toj oblasti.

Sofi Tarner
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

 Bonus video

Sandale sa dugačkim pertlama tiktok/@marthacov