Baletanke su bez sumnje jedne od najudobnjih i najlepših modela obuće za tople dane. Ove godine više nego ikad su bili modenri satenski modeli koji su podizali u trenu svaku kombinaciju, makar to bile farmerke i obična majica, no čini se da je popularni model dobio novog naslednika kojeg su trendseterke jedva dočekale.

Reč je o sling-back baletankama koje su zavladale ulicama. Otvoren model idealan je za tople letnje dane kada je vam je potreban dašak elegancije u outfitima, ali nemojte misliti da ovakva obuća ne može da izgleda i urbano. 

Zara baletanke.
Instagram 

Uz kargo pantalone, ili slične modele farmerica baletanke za čas postaju glavni adut casual stajlinga.

zara baletanke u bež boji
ZARA 

U isti mah, deluju još nežnije nego klasične, upravo zbog nežnih pertli kojima se vezuju što asocira na obuću koju nose balerine. 

Takođe, u isti mah se mogu naći i modeli koji su klasičan "mules", nalik papučama, te je samo do vas koje baletanke vam se više dopadaju.

Na našoj wish listi već su "balerinke"/natikače iz Manolo Blahnik kolekcije, a u Zari smo pronašli savršenu (možda i lepšu) pristupačniju verziju.

Zara model ćete obožavati.
ZARA 

A za ljubitelje unikatnijih modela, ovako nešto možete naći u ponudi Valter Shoes i to u bojama i dezenima zbog kojih nećete znati koje pre da odaberete, a u nastavku pogledajte modele koji su nama zapali za oko.

Bonus video:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks