Mnogima su haljine prva asocijacija kada spomenemo leto. Međutim, varate se ako mislite da ih možete nositi samo uz sandale i baletanke.

Ovog leta, više nego ikad, moderne su najrazličitije kombinacije, a mi vam otkrivamo kako da omiljene modele nosite sa svom obućom koju imate u ormaru, a da izgledate chic i trendy.

1. Blok peta

Birali visoke potpetice ili niže štikle, cipele i sandale sa blok petom fantastičan su izbor za letnje kombinacije i najbolje od svega - veoma su udobne.

2. Patike

Naravno, bez patika ništa! Udobne, praktične, i idu uz sve modele suknji i haljina. 

3. Espadrile

Letnje kombinacije će dobiti pravi "morski" šmek sa espadrilama. Idealne su za one koji žele udobnu petu, a sa druge strane, podjednako su popularni i ravni modeli.

4. Kaubojke

Da, dobro ste pročitali - kaubojke! Ovaj ultrapopularan model obuće nema nameru da se skloni sa modnih radara, i trendseterke ih obožavaju, pogotovo u kombinaciji sa lepršavim boho haljinama.

5. Sling-back

Moderni slinback doživeo je svojih 5 minuta slave i ove godine. Za nijansu su traženiji modeli sa nižom petom, poput kitten varijanti, ali se devojke okreću i vrtoglavim potpeticama, pogotovo kao siguran izbor za proslave.

6. Mary Jane

Mary Jane model nikad nije bio ovako popularan, a kako stvari stoje, it devojke nemaju nameru da odustanu od omiljenih cipelica, nevezano da li su sa visokom petom ili su poput baletanki.

7. Papuče

Papuče su nezaobilazne leti, a ove sezone nose se kako japanke, pogotovo one sa debljom platformom, tako i klasične natikače poput Hermes-ovog modela za kojim su influenserke poludele.

8. Sandale sa kaiščićima

Naravno, u kolekciji mora da se nađe i dobar par sandala. Tanki kaiščići su must, a veliki im je plus i što noga u ovakvoj obući izgleda duže.

9. Mules

Mules model papuča je ovog leta doživeo pravi come-back, a trendseterke ih vole jer su veoma udobne, stylish, i izgledaju fantastično sa haljinama.

10. Baletanke

Nema sumnje da su baletanke doživele ogromnu popularnost ove godine. Nevezano da li je reč o najtraženijim "balerinama" ili Mary Jane modelima, ulice su gotovo preplavljene obućom koja je sinonim za stil, ali i udobnost.

Bonus video:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks