Teško da postoji ijedan par cipela koji toliko "vrišti" proleće i leto kao što su to espadrile. Udobne, trendy, praktične... tako bismo ih u najkraćim crtama mogli opisati, a ovaj model i ove godine je na tronu najpopularnijih.

Zašto? Veoma je prosto - ne samo što su udobne, već su i neviđeno stylish, idealne za prelazne periode i uklapaju se uz sve što imate u ormaru. Nosili farmerke, suknje, haljine, pantalone... uz sve izgledaju fantastično.

Međutim, ukoliko ovog proleća i leta želite posebno da se izdvajate od drugih, naša preporuka je da zaobiđete brzu modu i bacite pogled na fantastične modele domaćih dizajnera. 

Dakle, ne samo što podržavate lokalne umetnike, već možete biti sigurni i da ćete definitivno biti drugačiji i unikatni, ali ne nauštrb udobnosti.

Otkrivamo vam 5 domaćih brendova na koje bi trebalo da obratite pažnju ukoliko ste u potrazi za savršenim espadrilama.

1. Shiiclothing 

Na vrhu liste, fantastična Shiiclothing iz Novog Sada i nomad modeli od kojih ne znamo koji je lepši.

Birali metalik, animal ili jednobojne dezene, budite sigurni da ste izabrali espadrile koje su sinonim za udobnost i jedne su od najupečatljivijih na našoj listi.

2. M-ISHKA

Naravno, lista sa espadrilama nezamisliva je bez omiljenih "miškica" koje, sigurni smo, nećete želeti da skinete. 

Romantični modeli idealni su za duge šetnje plažom, i kombinovanje sa laganim lanenim pantalonama, maxi suknjama i neodoljivim slip haljinama.

3. Aja handcraft

Klasični modeli koje potpisuje Aja craft oduševiće vas na prvi pogled. Imaju samo jednu manu - što nećete znati koje pre da kupite.

4. YOKANA

Yokana espadrile jedne su od najunikatnjih na domaćoj sceni. Neodoljivi dizajn odmah će vsm privući pogled. 

Birali klasične modele brodarica, ili se odlučili za romantične sa kaiščićima, nećete pogrešiti.

5. Dona Espadrilles

Za one koji više vole elegantnije modele espadrila, verujemo da su Dona Espadrilles pravi izbor. 

Po dizajnu su slične "miškama", a neodoljivi modeli sa mašnom definitivno treba da se nađu u kolekciji svake trendseterke.

KAD ČUJETE KOLIKO KOŠTAJU KARLEUŠINE NOVE CIPELE, ZAVRTEĆE VAM SE: Jelena se pohvalila ŠTIKLAMA i napravila HAOS na mrežama! VIDEO Instagram