2000-ih godina zahvaljujući Paris Hilton, uz XXL sunčane naočare, trenerke Juicy Couture, jedan par obuće postao je esencijalni kralj svih stajliga. Pogađate, reč je o UGG čizmama. I od tada svake zimske sezone se vraćaju u novom ruhu. Ove sezone u fokusu je mini verzija koju od prošle jeseni redovno ih viđamo na nogama trendseterki poput Emili Ratajkovski, Kendal Džener i Irine Šajk. A ove jeseni najniži modeli dobijaju još jednu nadogradnju – platformu.

Classic Ultra Mini naziv je upravo najnižeg UGG modela, a njihova popularnost ni najmanje ne iznenađuje. Svidele nam se ili ne po dizajnu, nijedna cipela nije toplija i udobnija od čizama od brušene kože s mekom vunenom postavom. Novi modeli kultnog brenda takođe su manje glomazni od čizama iz doba Paris Hilton i izgledaju puno elegantnije.

UGG čizme se mogu stilizovati ležerno, elegantno pa čak i minimalistički. Takođe su savršene za igranje s proporcijama. Ono što je sjajno jeste to da UGG čizme vizualno stanjuju nogu, ali nas i dalje dovoljno greju.

U kombinaciji s kožnom jaknom osiguravaju zanimljiv odmak u stilu, s maksi haljinom pružaju opušteni boho osećaj, a s trenerkom su idealne za brzinsko ispijanje kave. Drugim rečima - UGG mini čizmice su savršena jesenska obuća koju ćemo bez problema nositi i u zimskim danima!

Ove čizme dostupne su u Srbiji po ceni od 19.000 dinara.