Da moda ima cikličan karakter i da trendovi dolaze, odlaze i ponovo se vraćaju potvrđuje i povratak „novo-starog” trenda. To su fisherman sandale koje se tako lako kombinuju uz sve, od mini haljina, preko bermuda do farmerki.

Trendseterke i devojke čiji stil volimo da pratimo ih već nose. Tako ih je među prvima nosila Tamara Kalinić, naša poznata influenserka.

Za odlazak na plažu, Tamara je ponela fisherman sandale na platformu, kao najpoželjniu torbu za leto, a u pitanju je Prada pleteni ceger koji je kao san za dane na moru.

Tamara se igrala i bojama i materijalima, te ne čudi što se zeleno-žute kombinacije sve češće kopiraju među ljubiteljkama mode.

Ovaj model cipela nosi epitet „omražene“ – zato ih mnogi ili vole ili ih preskoču kao vrući trend sezone.

Koliko su popularne fisherman cipele govori i činjenica da su sa trona zbacile klasične mokasine. Cipele modela fishman su elegantne, praktične, pa čak i udobne za nošenje, posebno u varijantama sa srednjim ili niskim platformama.

Dizajnerska imena su već prihvatila ovaj trend, a sve ih više viđamo u ponudi high street kolekcija, pa verujemo da će u toploj sezoni obeležiti ulični stil i modu na društvenim mrežama.

To što je kredibilna u modnom svetu, dovoljno je da samo sledimo primer poznate Novosađanke, te ukoliko želite da ove sezone osvojite ulice i budete upečatljive, te ponesete obuću kakvu nema baš svako, pronađite par za sebe i inspirišite se outfitom Tamare Kalinić:

Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia, action press / Shutterstock Editorial / Profimedia Tamara Kalinić