Bez obzira na to da li ste tip osobe koja voli da uloži u sjajnu torbu ili haljinu koju ćete nositi celog leta, ipak, morate priznati da je obućata koja čini celokupan izgled.

U letnjim kolekcijama dominiraju razigrani trendovi, koji su kao stvoreni za sve opuštene dane kada smo daleko od uzavrelog gradskog asfalta i kada ne želimo samo da izgledamo dobro već i da se osećamo komforno. Lagane haljine, šortsevi i topovi biće sastavni deo svakog kofera, a na listi must have stvari svakako je i obuća koja će dati onaj potreban šarm svakoj odevnoj kombinaciji.

Iako će destinacija na kojoj letujete diktirati i to kakva vam je obuća potrebna, ova tri svestrana modela se mogu uklopiti u svaki letnji outfit.

Japanke

Zahvaljujući poznatom brendu The Row, japanke s platformom su već bile popularne u proleće i leto 2021. godine, a taj trend se izgleda nastavlja i u ovoj godini. Kao i prošle godine, ravni modeli dolaze u crnoj, smeđoj i beloj boji.

Reč je o efektnoj, ali vrlo praktičnoj obući! A jasno da je da nijedan odlazak na plažu ne možemo da zamislimo bez ovog svestranog modela, koji nam je uvek glavni saveznik na letovanju.

Japanke za plažu.
Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Natikače

Ono što posebno volimo kod našikača jeste to što i njihovi ravni modeli mogu jednako dobro da izgledaju i u večernjim prilikama, a naročito zbog zlatnih detalja poput kaiševa ili nitni. Isto tako su pogodne i za sve one ležerne izlaske, kao što je odlazak na ranu večeru ili ručak u gradu.

Uvek je dobro imati papuče koje nisu toliko neobavezne kao japanke, ali su podjednako udobne.

Papuče natikače su kao stvorene za letovanje.
Instagram 

Visoke potpetice

Sigurni smo da ćete tokom letovanja otići bar na jednu dobru žurku. Dok će nekima noćni provod biti važniji od kupanja i sunčanja, drugi će otići u klub svega nekoliko puta. Ipak, dobar letnji parti nije nešto što bi trebali da propustite. Kombinacija za večernji izlazak podrazumeva i visoku petu, a mi vam predlažemo da izaberete sandale sa kaišićima, koje su definitivno najpopularnije ove sezone.