Sandale sa kaišićima su se stidljivo pojavile na modnu scenu još prošle sezone, a ove su zaista uspele da naprave bum. Dostupne su gotovo u svakoj prodavnici obuće, a poželjno je da imaju što je moguće više kaišića.

Udobne su i ležerne, a savršene su za sve vikend aktivnosti, ali i neke dnevne varijate u kojima želite da ostavite utisak svakodnevne urbane elegancije.

5 zara sandala za leto ispod 5 000 dinara.
Instagram 

Osim što se lako nose, dobro se slažu s različitim odevnim kombinacijama koje ćete poželeti nositi ovog leta, od lepršavih haljina do suknji midi dužine i kratkih šortseva...

Već smo videli Kaju Gerber i Martu Ortegu kako pomno prate ovaj trend, a među ostalim ljubiteljima su i mnogobrojne domaće i strane trendseterke.

Fisherman sandale idu uz sve što poželite da nosite ovog leta. Dakle, bilo da tople mesece volite da provodite u uskim haljinama ili pantalonama, ove sandale s brojnim komadima čine dobru kombinaciju.

Kod nas ih možete pronaći po ceni već od 5.000 dinara, naravno, sve zavisi od proizvođača i modela, a mi smo u galeriji odabrali neke od najlepših po minimalnoj ceni:

ZARA Zara sandale po ceni od 5.000 dinara.