Ako vam se na početku sezone čini da nemate šta da obučete i obujete, niste jedini, ali važno je da znaje da su za trendi prolećne stajlinge dovoljne samo patike iz najnovijih kolekcija.

Ako želimo da budemo mudre i praktične i nešto viđeno na profilima popularnih devojaka primenimo i na svoj stil, bolje nam je da se okrenemo onome što prikazuju domaće influenserke – njihove preporuke, za promenu, zaista možemo da uvažimo.

Pregledali smo profile najpoznatijih influenserki i pokušali da utvrdimo koje modele patika favorizuju u svojim outfitima u poslednje vreme.

Danas gotovo da ne postoji poznata modna zavisnica koja u svoju kolekciju nije uvrstila barem jedan model patika s potpisom brenda Adidas koje se priklanjaju trendu nostalgične mode, a na toj listi se nalaze i Tatjana Jo i Aleksandra Duende.

Od kada je počelo lepo vreme, Sandra Niketić obožava da nosi svoje New Balance patike u beloj boji koje savršeno uklapa uz svaki dnevni outfit, a najviše uz odela svog poznatog brenda. Da su bele patike must svake sezone dokazuje i Tatjana Bosanac koja ih je praktično kombinovala uz kožne pantalone, džemper zebra printa i kožnu torbu. Dok Tatjana rado nosi svoje Adidas bele patike, Jovana Jocić Nike Dunk patike najčešće kombinuje uz sivu, krem i crnu boju.

Trend ovog modela zavladao je već prošle godine, kada je na Instagramu nastala prava pomama za retro modelima Jordan patika - tzv. Jordankama.

U kombinaciji sa širokim farmerkama i pantalonama, ove udobne sportske patike će definitivno vladati urbanim stylinzima i ove sezone. Dok Zorannah poseduje model u belo-narandžastoj boji, Una Krlić je zaljubljena u svoju kombinaciju bordo-belih.

Kako biste lakše prebrodili sledeći shopping patika, inspirišite se modelima kakve nose naše poznate influenserke:

Instagram Insprišite se modelima patike kakve nose influenserke!