Spisateljica Vesna Dedić organizovala je sinoć promociju nove knjige "Izgubila sam sebe", koja je već u prodaji, a na ovom događaju pojavio se veliki broj zvezda sa domaće scene.

Jedna od zvanica bila je pevačica Marina Tadić koja je prepoznatljiva po svom sjajnom stilu, a ovoga puta je titulu najbolje stilizovanih žena u Srbiji i opravdala.

Naime, Marina se pojavila u ležerno-elegantnoj kombinaciji koja je bila potpuno primerena ovom lepom kulturnom događaju. Strukirana teksas suknja sa tregerima i romantična bela košulja bile su pun pogodak.

marina tadic na promociji knjige vesne dedic
ATA Images 

Na nogama je ponela najmoderniji par letnjih sandala koje su tako jednostavne, a opet efektne sandale sa kaišićima i niskom potpeticom.

Nakon prvog pojavljivanja ovog modela sandala one su vrlo brzo dospele na listu najtraženijih komada obuće, pa ne čudi činjenica da su svoju popularizaciju prenele i na ovu sezonu.

hejli biber u zelenim sandalama sa kaisicima
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dame iz sveta mode ih obožavaju, a među njima su svakako Hejli Biber, Kendal Džener i Kim Kardašijan, Rouzi Hantington i druge... Obožavane su širom sveta jer su, pre svega, udobne, a elegante i savršene za dnevne i svečanije prilike.