KAKVE HALJINE NOSE SRPKINJE ZA NAJLUĐU NOĆ Izabrali jednostavnost Ane Ivanović ili glamur Dunje Jovanić nećete pogrešiti

Ukoliko vam fali inspiracije za odabir haljine za doček Nove 2023. godine pogledajte predloge nekih od najpoznatijih Srpkinja.

Instagram

Doček Nove godine polako se približava, a ukoliko najluđu noć planirate da proslavite u društvu prijatelja ili na nekoj ludoj zabavi, a još uvek ne znate šta da obučete, nema potrebe za panikom, jer još uvek imate dovoljno vremena da pronađete idealan outfit u kojem ćete i izgledati dobro, ali se i tako osećati.

Nevezano da li ste fanovi šljokica i perja ili minimalistističkih, a upečatljivih kombinacija, pronašli smo za vas najlepše predloge novogodišnjih outfita koje su ponele neke od najpoznatijih Srpkinja, i koji vas mogu inspirisati i pomoći vam da odaberete najbolje izdanje za sebe.

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić oduševila je jednim od predloga za doček nove godine. Bela kratka haljina sa perjem i dašak boje u vidu vrtoglavih potpetica sasvim su dovoljni da vas primete, i da se osećate sjajno u svojoj koži. 

Dunja Jovanić

Naša slavna influenserka Dunja Jovanić obožava šljokice, a njen predlog za najluđu noć idealan je za one koji žele da izgledaju svedeno i elegantno, a opet seksepilno.

Sara Jo

Minimalistički, urbano, vrcavo, drugačije, svetlucavo... tako bi najabolje opisali predlog Sare Jo koja je mini haljinu sa šljokicama uparila sa metalik pink cipelama i dobila outfit za čistu desetku. Ipak, dašak glamura dale su providne rukavice koje su tako lepo zaokružile čitavu kombinaciju.

Jelena Gavrlilović

Jelena Gavrilović poznata je kao kraljica glamura, i nebrojeno puta do sada smo je mogli videti u fantastičnim kreacijama na kojima bi joj pozavidele i holivudske dive. Zato je lepa glumica prava inspiracija ukoliko na ovom dočeku želite da zasijate više nego inače.

Jelisaveta Orašanin

Za one koji se ne plaše da pokažu obline, i vole nešto što će ih izdvojiti iz mase, povedite se primerom Jelisavete Orašanin koja je nedavno okačila fotografiju sa izdanjem kojeg ne možemo da se zasitimo. Korset, u kombinaciji sa neobičnim čizmama dovoljni su da budete glamurozni, čak i ako ne nosite šljokice i haljine. 

Ana Ivanović

Kraljica stila Ana Ivanović poznata je po svojim jednostavnim, a opet upečtaljivim kombinacijama. Ona je nedavno podelila fotografiju na kojoj je u efektnoj limun žutoj haljini i sandalama sa šljokicama, a ovako nešto lako može biti idealan outfit za najluđu noć.

Ena Luna

Koža, šljokice i dobre potpetice sve su što vam je dovoljno za fantastični outfit za doček. Uz ovako upečatljivu haljinu nema šanse da ne privučete sve poglede.

Danijela Dimitrovska

Ukoliko niste ljubitelji šljokica, a opet, želite da izgledate glamurozno i minimalistički, sledite primer naše proslavljene manekenke Danijele Dimitrovske koja je nedavno podelila fotografiju na kojoj je u "pidžama" kompletu, odnosno satenskoj košulji i pantalonama sa perjem, a koji su izgledali posebno neodoljivo u kombinaciji sa vrtoglavim potpeticama sa štrasom. Nema sumnje da će vam u ovako nečemu biti ne samo udobno, već ćete i izgledati šik i trendi.

Zorannah

Iako je jedna od naših najpoznatijih influenserki Zorana Jovanović Zorannah podelila na mrežama niz fantastičnih izdanja, nama je poosebno pala za oko nešto što deluje kežual na prvi pogled, a zapravo je kombinacija idealna za kućne žurke. Dakle, interesantan top i najobičnije farmerice u kombinaciji sa metalik obućom dobvoljni su za look kao sa naslovnice, i sigurni smo da nema šanse da budete neprimećeni. 

Emina Jahović

Emina Jahović još je jedna na listi onih koja voli šljokice, pogotovo kada su u kombinaciji sa providnim detaljima. Seksepilno, zavodljivo, glamurozno, tako bi se ovako nešto najbolje moglo opisati, a sledite njen primer ukoliko nemate problem da pokažete obline, naravno "upakovane" na sexy način.

Jelena Karleuša 

Kraljica glamura Jelena Karleuša ima fantastične predloge ukoliko želite Novu godinu da dočekate u velikom stilu. Šljokice, providno, perje... iako deluje preterano, ukoliko znate kako da iznesete, nema sumnje da ćete privući sve proglede i na najlepši način istaći obline.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!