Kada je reč o izboru outfita za doček, većina se svake godine suočava sa istim problemom - šta obući?! Da ne spominjemo da je u decembru normalno da se svako malo održavaju različite proslave, te nije ni čudo što nam nekako za taj poslednji dan decembra ideja već ponestaje. 

Ipak, ruku na srce, svi imamo različite ideje kako bi novogodišnji outfiti trebalo da izgledaju. Dok neki preferiraju pliš i šljokice, drugi se ceo dan izležavaju u pidžami. Kakav god bio vaš stav o kodeksu oblačenja za 31. decembar, jedna stvar oko koje se svi možemo složiti jeste da nikad ne škodi da počnemo da planiramo unapred, zato smo na vreme pronašli savršene kombinacije koje možete da iskopirate u vrlo kratkom roku.

1. Ako želite da se doterate

Ako ne želite da provedete Novu godinu zavaljeni u kauč s ostacima hrane, iskoristite ovu priliku kako biste obuli svoje najlepše štikle. I ne zaboravite šljokice i pliš!

2. Ako ostajete kod kuće

Ako želite udobnost, a da se pritom ne osećate previše nesređeno, odlučite se za oversize jeans, udobno pletivo i jedan ekstravagantan detalj poput ove mašne na štiklama.

3. Za duge šetnje

Ako tradicionalno planinarite ili idete u duge šetnje s bližnjima, onda su chunky čizme i kapa po uzoru na Lucy logičan izbor.

4. Doterani, ali bez žrtvovanja udobnosti

Kardigan čini ovaj look opuštenim za prijatan dan kod kuće, ali slip suknja mu daje party vajb.

5. Za novogodišnju žurku

Za mnoge od nas Nova godina podrazumeva veliku žurku s prijateljima. Nema puno dana u godini kada ste doterani od jutra do mraka, ali Nova godina je izuzetak. Unesite blještavilo i glamur sa svetlucavim šljokicama.

6. Doterana, ali u ravnom


Ukoliko idete na dnevnu žurku, definitivno vam je potrebno nešto glamurozno, ali casual. Najbolji izbor biće kožni outfit upotpunjen ravnom obućom u vidu mokasina ili čak ''ružnih'' patika.

d