Jelisaveta Orašanin u poslednje vreme u više navrata nas je oduševila sjajnim modnim odabirima, ali u poslednje vreme, igru je popela na potpuno novi nivo. Lepa glumica je daleko seksepilnija i zavodljivija, a liniju je dovela do savšentsva zbog čega, ispod svake objave, dobija pregršt komplimenata.

Međutim, sada je za svoj rođendan sve iznenadila moćnim izdanjem na koje je malo ko mogao ostati ravnodušan. Glumica je providnoj majici koja je sa prednje strane u formi korseta sa izrezima, kao i u pantalonama kakve je ove godine u više navrata nosila niko drugi do Kim Kardašijan.

jelisaveta orašanin u istom izdanju kao kim kardašijan.
Instagram 

Zavodljiva kombinacija, očekivano, izazvala je ogromne rekacije pratilaca koji su se takmičili ko že pre da joj udeli kompliment. Ipak, čini se da je prednjačio emodži vatre, odnosno da glumica "gori", a sa ovom tvrnjom smo u potpunosti saglasni. 

Jelisaveta Orašanin slikala se u provokativnom izdanju.
Instagram 

Naravno, njene fotografije postale su i predmet rasprave na internetu, s obzirom da mnogi smatraju da je upravo Jelisaveta, zahvaljujući svojoj manekenskoj liniji, daleko bolje iznela ekstravagantni komad iz kojeg Kardašijanka mesecima ne izlazi.

Kim kardašijan ne izlazi iz neobičnih pantalona.
Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Mnogi su isticali i da je Jelisaveta prirodna, za razliku od Kim koja je, kao što je poznato, operacijama naglasila svoju figuru peščanog sata.

kim kardašijan su zaštitni znak pantalone sa spojenom cipelom.
printscreen/instagram 

Sa druge strane, neki su bili na strani Kim i isticali da je ipak ona prva pokrenula trend, te da, logično, njoj to više pristaje. Šta vi kažete? Da li je specifične pantalone bolje iznela Kim ili Jelisaveta? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Anketa

Ko je bolje izneo ekstravagantnu kombinaciju?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!