Princeza Sofija je pod lupom je javnosti otkad se saznalo krajem 2010. godine da je u ljubavi sa švedskim princom Karlom Filipom. Iako se njena prošlost vezuje za mnoge skandale zbog čega su je prozvali "najskandaloznijom princezom", njeni modni odabiri nikada nisu sledili te priče i bili promašaj, naprotiv uvek su važili za čistu 10-ku.

Modni stil princeze Sofije.
Shuterstock 

Princeza je to pokazala i ovog puta, na godišnjem božićnom koncertu u Vasastanu u Stokholmu. Supruga princa Karla Filipa dokazala je da su njena izdanja vredna svake pažnje pojavivši se u teget čipkanoj haljini ukrašenoj blistavim svetnim detaljima.

U teget tonu ostale su i cipele na štiklu, kao i plišana pismo torbica.

Poznata po svom besprekornom glamuroznom stilu, Sofija je celokupan outfit zaokružila efektnim narukvicama u šarenim bojama.

Brineta je na proslavu stigla sa suprugom princom Karlom Filipom, koji je drugo dete švedskog kralja Karla Gustava i kraljice Silvije. Princ se takođe odvažio za teget boju koju je nosio na kravati sa belom košuljom i statement odelom. Par je pozirao za fotografe ispred crkve Gustaf Vasa i svojim glamuroznim izdanjima dokazao prefinjen modni izraz.

princeza Sofija i princ Karl Filip.
PONTUS LUNDAHL / AFP / Profimedia